OM

Bakom sidan

Eva Hedgate arbetar som trädgårdscoach och kostrådgivare. I sitt företag Vardagsinspiration förenar hon mat och trädgård med färg, kreativitet och lust för att sätta guldkant på vardagen. Som diplomerad coach har Eva ett coachande synsätt vid sina konsultationer och kurser. Eva håller ofta föreläsningar om att finna glädjen i sin trädgård och kost.

Hemsida: vardagsinspiration.se

Bloggar: Trädgård

Mobilnummer: 0707-314 720

Mail: eva@vardagsinspiration.se

FACEBOOK

Facebook.com/Vardagsinspiration

Facebook.com/tradgardscoach

NYHETSBREV

Vill du veta vad som är på gång? Maila din emailadress till eva@vardagsinspiration.se och få uppdateringar.

 

Bilder

Alla bilder har jag tagit minuterna innan jag och familjen ska sätta tänderna i dem, dvs maten är inte lagad för att fotograferas i en koregraferad miljö. Jag använder sällan blixt, skär inte bilderna i efterhand eller gör övrig bildbehandling.

Recepten

Recepten och bilderna ska främst vara en inspiration och var från början min egen kokbok. Själv följer jag sällan recept, utan älskar att plocka ihop spännande kombinationer.

Barnen

Barnen är födda 2006, 09  och 12 och är uppfödda med att smaka och prova nya smaker. Beroende på ålder, livsfas och intresse faller mina rätter olika ut. Ibland slickar de tallriken och frågar efter mer, ibland ratar de maten totalt. Dock är mina principer att de måste smaka av maten, att locka med det jag vet de gillar och ibland ha en plan B ( att istället för storcousous servera barnen “vanlig” pasta och ett smakprov). Mina barn älskar oliver och slåss om skaldjur, anser att grönsaker är fullt naturligt och efterfrågar sällan falukorv.