Välkommen

Den här bloggen är dels ett redskap för mig själv att dokumentera och spara mina favoriter samt att inspirera andra att laga enkel och god mat. Min matlagningsfilosofi utgår helt från “man tager vad man haver” och det är på det viset alla spännande kombinationer uppstår. Jag älskar att prova nya produkter men har jag hittat en favorit blir den en följeslagare i många år eller tills jag har ätit mig trött på den. Min mat är smakrik och ganska salt, gärna med en tvist av en smak man inte hade förväntat sig. Oftast är mina rätter vackra och mina middagar är upplagda på tallriken direkt eftersom jag tycker om att äta med ögat och hatar att se en osexig kastrull på bordet. Jag hoppas att jag kan väcka ditt intresse att komma tillbaka inspireras!

OM OSS!

Bakom den här sidan sitter en mammaledig Eva och knepar och knåpar. Förutom att laga mat gillar jag att husera i trädgården, vara ute i naturen, äta god mat och nyligen har jag upptäckt kamerans värld. För övrigt älskar jag att vara med min familj och se mina barn, Kiron 4 år och Thalia 0 år, utvecklas och märka hur jag själv utvecklas i takt med dem.

Till min hjälp har jag provsmakarna “Pannkakskungen Christoffer” och “Potatisansvariga Kiron”. Båda är nybörjare i köket men hjälper gärna till att laga mat. Kelpien Maisie har sedan länge tillbaka utvecklat sin känsla för god mat genom att provsmaka både tillåtna och mindre tillåtna rätter från köket. Maisie lyder under mottot “Serveras inte maten, låt mig servera mig själv”