Monthly Archives: March 2010

Fjällröding med rostade palsternackor & jordärtskockor med vinägersås

Fjällröding med rostade palsternackor & jordärtskockor med vinägersås

Mitt senaste projekt är FISK! Här leker jag återigen med en blandning av surt, salt, sött och spetsar med lite kryddig lime. Inga tama smaker …

 

Stekt svamp med zuccinirullar

Stekt svamp med zuccinirullar

För mig är vegetariskt en utmaning samtidigt som det är en självklarhet. Årets alla hjärtan middag gick helt i grönsakernas tecken. Det här är en …

 

Ädelostfyllda skinkrullar

Ädelostfyllda skinkrullar

För att göra slut på lite av julens gottigheter blandade jag ihop en ädeloströra som jag rullade in i lufttorkad skinka. Det som förr kändes …

 

Citronsyrlig tårta

Citronsyrlig tårta

Under det här täcket gömmer sig en underbart frisk och syrlig fyllning av lemoncurd och mango & passionsmousse. En tårta och efterrätt i ett. Det …

 

Passato di Peperoni Gialli

Passato di Peperoni Gialli

Efter en mycket kall vinter har sopporna blivit ett naturligt inslag i familjens middagar. Den här bjöd min vän Magdalena på en dag när de …